Bostad på Leksandsvägen 7B Sollentuna - Information och Diskussion - VemBudar

Bostad på Leksandsvägen 7B (Borttagen hos mäklare eller såld till förhandsbud) - Information och Diskussion

Utropspris: 10900000
Avgift:
Kvadratmeterpris: 0
Antal Rum: 12
Yta: m2
Våning:
Byggår: 1909
Bostadstyp: Bostad
Mäklare:
Publicerad hos mäklare: 2016-10-29 04:50:01
Booli-lank
Mäklar-lank


Diskussion: Leksandsvägen 7B Sollentuna

AJ 2016-10-29 20:20:42 (pris vid tillfället: 10900000)
Inte många sekelskifteshus säljs per år i norrviken. Det är dock ett område men många fantastiskt fina gamla hus. I området finns även en hel del nyare hus och ett större område med radhus. Jämfört med tex Viby så har norrviken bättre kommunikation och mycket fina gamla hus. I viby finns ett fåtal gamla hus.

Detta hus ser fint ut, men jag tror inte det har en ursprunglig inredning etc. Titta på google maps gatubilder så ser man hur detta hus såg ut för några år sedan - som ett ruckel. Tror det är en gammal affär. Huset har efter totalrenovering sålts 2 ggr, syns på booli. Innandess såldes det för en mycket låg summa (i sammanhanget). Dock är det ju sedan dess totalrenoverat, ser rejält påkostat ut. Har inte varit på någon av visningarna.

Sekelskifteshus i Norrviken som är i hyfsat skick har börjat gå för priser uppåt 10MSEK, och riktigt fina hus ligger en bit över detta.

Att notera i området är att hus nära motorvägen lider av ljudstörning. Stor skillnad mellan de olika husen. 1 gata närmare motorvägen från denna är ljudet ganska störande, en längre bort så är det inte alls störande. Många fina hus ligger på denna sidan, mellan järnväg och E4 - men de riktigt fina husen i norrviken ligger mellan järnväg och vatten, specifikt utmed vattnet. Mindre ljudstört och med sjöutsikt i många fall.


Ny Kommentar

Skriv något så dyker det upp här och på Twitter!


| info@vembudar.se | Powered by